beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Vilken sport sommar!

Denna sommar är verkligen speciell. Stora sport arrangemang har avlöst varandra och för mig har det blivit en hel del TV-tittande mellan och efter träningspassen!

Tour de France är verkligen speciellt. Har blivit mer och mer intresserad av cykling de senaste åren och touren är speciell på många sätt. Den är lång, en utmaning utöver det vanliga, en riktig folkfest och ett arrangemang som verkligen lyckats med TV-sändningarna. Miljontals människor världen över följer touren.

Tre veckor med tempo, flacka och bergsetapper där alla typer av åkare får sitt! och så dessa hjälpryttare som sliter livet ur sig i stort sett varje dag för sina kaptener. Att se Wiggins, Froome, Nibali, Evens, Cancellara, Greipel, Sagan och Cavendish cykla är helt otroligt. Vilket jobb de gör!

Kan sitta framför Eurosportsändningarna med Adamson och Vacchi och leva mig med! I nästa liv vill jag bli cyklist! Smile

Efter tourens slut tog det bara en vecka innan det var dags för nästa stora (eller gigantiska kanske man ska säga) sportevent, Olympiska Spelen! Det finns ju hur många olika sporter som helst som för mig lever upp vart fjärde år ihop med just OS. Att följa spelen är en fröjd. Och när det blir svenska medaljer spelar det inte så stor roll i vilken sport det är... Fälttävlan, skytte, segling och idag triathlon, alla sporter räknas lika mycket!

Undrar vard jag ska hitta på när OS är slut?