beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Tvärreds IF ny klubbadress!

Karriären närmar sig slutet och jag kommer avsluta den i Tvärreds IF, klubben jag representerade som ungdom och junior.

-Att få tävla för Tvärreds IF igen är stort för mig. Det är en klubb som gett mig väldigt mycket och där allt började en gång för över 25 år sedan!

-Vi hade en tävling på Tvärreds skola där jag vann min åldersklass och efter loppet kom Sten Gustavsson, ”Fille”, fram och frågade om jag inte ville börja träna med klubben. Och på den vägen är det.

-Varken mamma eller pappa kunde något om skidåkning, skidor och valla men vi fick hjälp av flera i klubben. Gunnar Henriksson, Claes Carling, Gerhard Flink, Claes-Göran Lundberg är alla personer som betydde mycket för mig och pappa. Pappa lärde sig mer och mer om vallning och har sedan dess varit med mig genom åren.

-När jag blev senior och flyttade till Sollefteå blev det naturligt med ett klubbyte. På den tiden fanns inte team som idag och då alla stora lopp gick i Norrland gick det inte att få till en senior satsning på elitnivå.

Jag har haft fina år i andra klubbar, senast Försvarets SK, men Tvärreds IF är klubben i mitt hjärta!

-Jag har under alla år varit medlem i Tvärreds IF och nu blir jag aktiv också.

Jag kommer tävla för Team Coop/Tvärreds IF på alla lopp i Swix Ski Classics. På övriga lopp åker jag för Tvärreds IF.