beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Trailrace, löpskolning och paddling!

Den gågna helgen var jag i Stockholm på träningsläger tillsammans med teamet. Det började i fredags med lite möten och ett kortare löppass.

På lördag fm körde vi löpskolning med den före detta elitfriidrottaren Henrik Skoog. Det var många nya övningar som innefattade spänst och koordination som verkligen kändes i benen.

Stort tack Henrik för passet. Övningarna ska jag nu lägga in i träningen under somaren. Kanske kan steget bli lite snabbare...

 

På lördag kväll var det sedan dags för Salomon trail tour med start och mål vid Globen. Banan gick i riktning mot Hammarby backen och vidare ut i det fina skogsområdet öster om den.

Jag körde 21km banan och slutade tvåa en minut efter Svanebo (han var två och jag 3min efter han när jag sprang sist i Göteborg för 4 veckor sedan). Kroppen kändes helt ok även om fm passet allt redan hade börjat påverka..

Efter en trevlig grillkväll och en natts sömn var det dags för kajakpaddling söndag fm i riktigt sommarväder.

Jag har nästan inte paddlat någonting tidigare men efter passet i Montenegro och helgens pass så har jag fått mersmak. Det är skoj att paddla och det är bra träning för överkroppen!

Det var tur vi gick över till att träna överkropp på söndagen för jag hade redan värsta träningsverken. Och värre skulle det bli. Måndag och tisdag har jag stapplat fram... och löpning för vänta någon dag till.

Tur rullskidorna finns :-)