beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Tillbaka efter höjd och sjukdom..

 

Idag har jag åkt skidor igen efter allt för lång tid utan träning. Att vara sjuk är så himla trist!

Men antibiotikan och nässprayen har gjort susen och jag känner mig klart bättre. Långt från toppform men så pass bra att jag kan börja röra på mig. Nu blir det setgvis ökning av träningen och kanske kanske kan jag vara med till helgen om det nu blir tävling.. Mildvädret har slagit till i Bedrichov med snö och flera plusgrader. Men de skottar och jobbar allt vad de kan. Besked kommer i morgon.

Har varit lite tyst på sidan då det visade sig att det inte fanns internet på hotellet i Val di Fiemme. Och så blev jag sjuk med 5 dagar kvar av lägret.. Vanlig förkylning trodde jag men det visade sig vara bihåleinflammation.. 

 

Idag var det superspår i Vålådalen!