beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Stolt Ambassadör för Årefjällsloppet!

 

För ett tag sedan fick jag förfrågan om att bli Ambassadör för Årefjällsloppet, tillika finaltävlingen i Ski Classics.

Jag tackade jag direkt utan att tveka! Jag var med och hjälpte till i arbetet inför finaltävlingen förra året som IEC tog över när Norefjell inte kunde genomföra loppet. Tävlingen gick i Vålådalen och trots allt annat än bra form var det skoj att tävla på "hemmaplan" och på en vecka blev det en riktigt bra tävling.

Nu har teamet runt tävlingen redan jobbat hårt sedan i våras så jag tror på en riktig succsé!

Jag bor i Vålådalen i perioder november-mars och Årefjällsloppet kommer att passera utanför min lilla lägenhet!Banan kommer att gå i vacker natur och banprofilen precis som en långloppsbana skall vara.

Jag skall göra mitt bästa som ambassadör för tävlingen! Ju fler åkare desto roligare kommer det bli!

Den andra Ambassadören för loppet är Jenny Hansson som bor året runt i Vålådalen.