beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Spännande läger och land!

Nu har jag tillgång till internet igen efter att ha varit helt bortkopplad från världen några dagar uppe i Zabljak 1500 meter över havet och ca 16mil från kusten.

Det har varit kanon bra träning hittills med fin asfallt och mycket kupering. Första dagesn cykelpass på 16mil och 2900 höjd meter uppför var helt otroligt fint. Jag vill redan göra om det. Dag två körde vi drygt två timmar rullskidor bara uppför på förmiddagen och sedan 2h löpning på eftermiddagen bl.a. på öppna hedar.. väldigt vackert!

Dag tre var det dags för fart, rullskidor stakning uppför. Vi startade nere i Tara Canyonen (som är världens näst största efter Grand Canyon. Hade inte en aning om de.) och åkte en slingrande väg upp mot Zabljak. På eftermiddagen tog vi på och cykeldojorna igen och cyklade 62,5km.

Tredje dagen blev speciell men inte pga träningen utan vädret. Första dagens 27 grader var bytta mot -1 och snö!! Så vi bestämde oss nu för att lämna bergen och bege oss mot kusten, denna gången i Exspirit bussen...

Idag blev det en grym rullskidstur på förmiddagen, 2,5h bara uppför... 31km och 1600hm.. Trodde inte det fanns sånna backar här. På eftermiddagen snörrade vi på oss löparskorna och körde 2h med utsikt över Adriatiska havet!

Vilken start på lägret och nya året med Team Exspirit!