beyondcom.se | www.make-it.se 
 

SM i Orientering

Den gångna weekenden har jag tillbringat i Falun och dess omnejd. SM i orientering, medel och stafett stod på programmet.

I torsdags var jag och tränade på en träningskarta för att få lite koll på terrängen. I fredags var det sedan dags för medel-SM kval. 7 H21 heat med ca 40 löpare i varje. De sju bästa vidare till lördagens A-final.

Jag blev nia och hade 19sek för lång tid för att nå finalen. Gjorde ett helt ok lopp men tyvärr några missar inne i kontrollringen där jag besökte fel kontroller..

Hur som nöjd med dagen och det viktigaste loppet för helgen återstod, söndagens stafett! Hoppade därför över B-finalen och laddae med rullskidor och varmt bad Smile

Laddad till tänderna bar det söndag morgon av till Ockelbo för stafett. Uttagen att springa andra sträckan i Malungs tredje lag (tre gubbar i varje lag). Malung hade 6 herrar till lördagens A-final och de sprang i de två första lagen.

Jag ville väldigt gärna sprungit första sträckan men efter att ah tagit upp det några gånger gav jag mig. Med en bra första sträcka så kan andra också bli skoj! Bara att gilla läget och ge allt!

Nu blev det inget av något... Johan skada sig på första sträckan och kom åkandes med bil till målet. Diskade! Omstart 2,5h senare...faan! Mest synd om Johan förstås men måste erkänna att jag blev väldigt ledsen/besviken. Satsar allt på tre orienteringshelger om året (plus mil-VM), tiomila, jukola och SM-stafetten.

Gav mig i alla fall ut i omstarten med tre andra löpare. Tom på enegri, tom på glöd med sprang runt. Vilken underbar terräng! Vilken bra sikt! Som gjort för en bra stafett löpare!

Malungs första lag vann! Grattis! och andra laget åtta! Grymt!