beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Norge och Meråker

Då har jag lämnat Eksjö och begett mig norrut för en ny vinter med massa skidåakning :) Nytt för i år är att basen blir en litet mindre hus i Meråker ihop med Kari. Hon jobbar här som tränare på gymnasieskolan/högskolan.

Det skall bli spännade att träna med nytt folk och åka i nya spår. När snön väl kommer ser det ut att finnas massa fina spår! Jag har dock kvar ett samarbete med Vålådalens Fjällstation så det kommer bli några turer dit i vinter också.

I Vålådalen jobbar de nu för fullt med konstsnöslingan och i morgon 6nov ska jag dit och testa spåret! 

Jag har varit i Meråker en vecka precis nu och hunnit med både långtur med stavar på fjället, älghufsintervaller, stakning på rullskidsband, träning på gym och åkning på deras fina rullskidsbana. Bra start!

Just nu är det lite lurigt med rullskidsåkningen då det fryser lite på nätterna och blir lite halt på morgonen... Så man får åka med förstånd!

Det blir 4 dagar i Vålådalen innan jag på söndag åker mot Ramundberget för nytt läger med Team Coop :)