beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Med Cykel tours i Italien!

Sista veckan har jag tillbringat i Italien. Lördag - fredag i Riolo Terme för träning med 75 cyklister av olika nivå. Allt från gamla tävlingsåkare till nybörjare. Resan arrangeras av svenska Cykel Tours med Per-Håkan och Garry i spetsen.

I fredags cyklade vi sedan till Cervia för att vara här över helgen och för att delta på Nove Colli. 13 eller 20,5mil med totalt 12.000 startande...

Jag körde den längre sträckan som hade en totaltstigning på 3800hm... Starten gick kl 06 så det blev tidig uppstigning och 9km cykling till starten i mörker som under färden övergick i gryning. Vackert!

Jag fick efter en hel del arbete starta i första grupp som innehöll 1200 personer. Stod runt 1000 gubbe och när jag rullande över startlinjen hade jag redan 2min på tävlingstiden. Lite som Vasaloppet några led bakom 0 ledet...

Det blev till att jaga och försöka komma till någon grupp för mig. Det tog till 6 backen av 9 innan jag inte orkade åka så längre. Tappade lite utför och avancerade uppför. Kom i mål på 6.27 runt 100 plats. Eliten körde på 6h. Och nu snackar vi verkligen elit!

Ett äventyr för!! Utan någon vurpa och med mycket träningstid i A2 och A3- zon :-)

Ciao :-)