beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Långa natten - 17,5km fågelvägen mitt i natten!

 Träningen inför nästa säsong är i gång på riktigt. Likt tidigare kommer jag köra en del orientering under barmarksträningen. I natt sprang jag 10 mila i skogarna norr om Linköping (Kvarn). Jag sprang långa natten (4e sträckan) för min nya klubb Malungs OK. 17,5km fågelvägen med pannlampa i mörkret. Gick ut som 33a runt kl ett i natt och kom in som 25a 1.47h senare. Var med det drygt 5min efter bästa sträcktid. Sprang bla med ryska flerfarliga världsmästaren Kramov. Det gick bitvis fort men inte alltid helt rätt... Sträckan är rak vilket innebär att alla har samma bana till skillnad mot de flesta andra sträckorna som är gafflade. men på långa natten är det tiden som "dödar" och agnarna sållas från vetet.. :-)

Malung slutatde som 17e lag. Vi hade högre mål så nu får vi ladda om, träna och titta fram mot Jukola kavlen (världens största stafett) i Finland i mitten på juni.

Nu ska jag sova... vart inte så mycket sömn i natt!