beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Ingen premiär tävling för mig.

Eftar att ha tränat några dagar tog jag i torsdags beskedet att inte åka morgondagens Swix Ski Classics premiär. Inget roligt beslut men det var för tidigt. Sjukdomen har satt ner allt för mycket.

I morgon skulle Jizerska Padestaka ha genomförts i Tjeckien. Men den tävlingen blev inställt pga av snöbrist. Då bestämde sig Ski Classics styrelsen för att flytta tävlingen till Engadin dalen i Schweiz.

Så på mindre än en vecka har Schweizarna fått till tävlingen som genomförs i morgon. För min del hade de ju vart bättre om premiären ställts in... Men förstår Ski Classics att de gärna vill ha tävling. Hade jag varit frisk hade jag ju så klart velat tävla. Tänk att träna hela sommaren och hösten och sen inte få tävla pga av inställda tävlingar...

Jag har nu gjort upp en plan för att komma så stark så möjligt till Marcialonga den 26 januari. Ev blir det ett långlopp nästa helg någon stans i Sverige. Skulle ara det bästa med tanke på Marcialonga!

Önskar Team Coop lycka till i La Diagonela!!