beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Första tävlingen avklarad!

Igår var det dags för första tävlingen för denna skidsäsong, 10km K, i Bruksvallarna. När jag får på sig nummerlapp kommer tävlings "jävelen" fram och jag gör mitt yttersta oavsett vilken form av tävling det är.

10km kuperad bana är ju inte det man special tränar på som långloppsåkare (lopp mellan 50-90km) men det är riktigt bra fartträning. Det kommer bli mycket stakning i vinter för min del så valde att köra på blanka skidor även igår. så klart inte opptimalt på den typen av bana men lika bra att träna på det man ska göra när långloppen drar igång.

Loppet igår slutade med en 12e plats, 53 sek efter segraren Kalle Halvarsson. Två Daniel Rickardsson och som tre körde Jimmie in också han på blanka skidor. Mycket imponerade, stort grattis!

Jag är nöjd och ser nu framåt! 12 januari, om exakt 50 dagar!! är det dags för Jizerska i Tjeckien!

Då..... Smile