beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Då var man igång med långlopp!

Efter den långa sjukdomsperioden över jul och nyår har jag nu tränat på bra sen den 4 jan. I lördags åkte jag Intersportloppet, 42km, i Orsa Grönklitt. Det blev en ordentlig genomkörare för mig och något bra att ta med mig inför söndagens Marcialonga i Italien.

Jag var med i tätklungan som bestod av riktiga topplångloppsåkare (Jimmie, bröderna Tynell och Fredrik Byström) ungefär 3mil. Vi körde två varv på en 21km bana. Det kändes faktiskt ganska bra första varvet men ut på andra var det tomt på energi och inget tryck kvar i stakningen.

Tävlingslördagen var sista dagen på 10 dagar med väldigt mycket träning där "målet" var att träna ner mig för att sedan denna vecka ta de lugnare och komma med pigga muskler och överskott till Marcialonga!

Bilden nedan från langd.se och Johan Trygg.