beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Bra start i Livigno men sedan kom min årliga decembersjukdom...

Jag hade några jätte fina dagar i Seefeld med laget och fick till en helt ok tävling i Livigno, 22km klassiskt, där jag åkte in som 5a efter J-K Dahl, Roger, Morten och Rezac.

Dahl ser riktigt stark ut och kommer säkert vara med och kriga i toppen på flera lopp! Det samma gäller Morten och Roger!

Hade helt ok skidor men mot de andra i toppen saknades det en del. Det är speciella förhållanden i Livigno med hög höjd och väldigt torr luft.

Alla i Team Coop på plats åkte in topp 9, Bill 7a och Nicola 9a. Bra start för alla!

Tävlingen gick fredag den 13 dec... På söndagen den 15 körde jag ett fartpass ihop med Roger i skate... (första för säsongen!) och det kändes hur bra som helst. Flög fram Smile

Och det visade sig vara lite för bra! På kvällen började näsan rinna och sedan gick det åt pipan. En ordentlig förkylning med snuva, halsont, huvudverk, trötthet och ond muskelatur.

I fredags besökte jag läkarmottagningen i Meråker för att ta prover. Inga prover visade på bakterier utan dommen var virus. Läkarens ord, "vila så är du bra om 1-2 veckor. Är du inte det får du komma tillbaka"!

Så nu väntar jag och håller tummarna att "skiten" ska ge med sig och jag ska bli frisk.

Har dålig erfarenhet av sjukdomar som kommer runt jul/nyårstid...