beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Äntligen, äntligen träning igen!

Sjukdomen jag drog på mig i Livigno var seg att bli av med. Jag var aldrig jätte dålig men snuvan, huvudvärken, lock för öronen och tröttheten gjorde mig både less och frustrerad (och väldigt stel i kroppen).

Det blev 17 dagar utan någon träning alls. Inte vad man hoppas på mitt i uppladdningen inför första Ski Classics loppet!

Ska inte dömma någon läkare, kan bara konstatera att de finns olika bra! Och till de bra hör helt klart Ulrich Ghisler och Alf Lerner! Tack ska ni ha!

Det läkaren i Meråker var helt säker på var virus visade sig vara bihålleinflammation och jag behövde antibiotika för att bli av med det. Hade en diagnosen ställts direkt hade sjukdomsperioden kunnat minskats med 8 dagar...

Nu ska jag försöka titta framåt och är glad över att kunna träna (om än bara lugnt) igen!

Att åka skidor är allt bra skoj Smile